Despre noi - Slatava Group

Despre noi

S.C. „Slatava Grup” S.R.L. este o companie ce activează în sectorul agrar al Republicii Moldova de peste 20 de ani. Are în portofoliu său peste 2000 de clienți din toate zonele țării cât și propriile suprafețe plantate cu livezi de măr, prun, vița de vie și culturi cerealiere. Totodată a fost mereu în căutare de alternative și inovații, propunând soluții mai bune agricultorilor, astfel creând valoare adăugată pentru clienții noștri. Datorită experienței bogate în segmentarea pieței agricole, răspunde nevoilor agricultorilor și poate oferi pe parcursul întregului proces soluții diferențiate și universale de protecție a plantelor. 

De-a lungul anilor, a dat dovadă de profesionalism și dăruire de sine, câștigând astfel recunoașterea și încrederea clienților din întreaga țară. Prezența zilnică a specialiștilor în protecția plantelor în fiecare zonă a țării: Nord, Centru și Sud, facilitează depistarea și soluționarea unei eventuale probleme în timp foarte scurt. Sfaturile și soluțiile propuse sunt susținute și de către cei mai buni doctori habilitați în agricultură din Republica Moldova. 

Din multitudinea companiilor producătoare de pesticide, S.C. „Slatava Grup” S.R.L. a creat un parteneriat de succes cu Ningbo Sunjoy Agroscience Co. Ltd., bazat pe calitățile și realizările lor înalte. Începând cu anul 2014 produsele ei au fost înregistrate și importate în Republica Moldova, având an de an o ascensiune atât în departamentul înregistrării de noi pre-parate, cât și în sectorul de vânzări, astfel la sfârșitul anului 2023 are deja omologate în Republica Moldova 40 de preparate: insecticide, fungicide și erbicide. Iar tendința de dezvoltare este ca în următorii 2-3 ani să dețină omologarea a până la 100 de produse, punând accentul pe cele bio, benefice mediului înconjurător. 

Echipa responsabilă de înregistrare a Ningbo Sunjoy Agroscience Co. Ltd este familiarizată cu politicile și reglementările privind înregistrarea pesticidelor din întreaga lume și a oferit servicii de înregistrare și asistență tehnică cu privire la cca 6000 de produse pentru mii de clienți din 88 de țări, așa ca Spania, Germania, Polonia, Ungaria, Romania, Moldova etc. 
Cu S.C. „Slatava Grup” S.R.L. ai garanția unei recolte înalte!

 • Director General:
  +373-69123165
 • Director Comercial:
  +373-68166966
 • Contabilitate:
  +373-22750710
 • Consultant superior:
  +373-69162291
 • Consultant agronom:
  +373-69081130
back top